Lina Eklind

Health Coach & Inspirer

+46 (0) 733 384 378

Lina Eklind är hälsoinspiratören och coachen som brinner för att minska glappet mellan extrem hälsa och extrem ohälsa. Lina säkerställer att Pierre Näsman håller balans under projektets gång samt är inspiratör för deltagare i Climb of Hope.

Lina har över 15 års erfarenhet av ledarskap och entreprenörskap inom hälsa och träning. Lina anser att det råder en obalans mellan de som är extremt hälsosamma och de som är extremt ohälsosamma, vilket gör att de extremt hälsosamma krånglar till det ännu mer medan de extremt ohälsosamma inte ens orkar börja.


Hon har de senaste tio åren ägt ett träningscenter och coachat personer individuellt, i grupp och på företag. Lina är utbildad folkhälsopedagog, NLP coach och träningsinstruktör.

Idag driver hon företaget Lina Lagom där hon hjälper folk att hitta sitt Lagom. Det gör hon via online program, föreläsningar och podcasten Lagompodden.

I augusti 2016 kom Pierre i kontakt med Lina då han hade bestämt sig för att gå från fettberg till bergsbestigare. Pierre var i dålig form, hade lite energi, högt blodtryck och en känsla av hopplöshet. Idag fem år senare är Lina fortfarande hans hälsocoach och formen på Pierre är påväg uppåt. Pierre är även en av deltagarna i Lagompodden där man som lyssnare får följa hans väg mot Lagom.